• Novinky

            • Ďalší úspech na súťaži

            • V celoslovenskej súťaži  Poskytovanie prvej pomoci SZŠ, ktorá sa konala v Dunajskej Strede 6. - 8. 6. 2016,  získali naši žiaci krásne 3. miesto. Veľmi sa z toho tešíme a blahoželáme.

            • Literárne exkurzia v Martine

            • 26. 4. 2016 sme sa zúčastnili exkurzie v Martine, kde sme navštívili Maticu slovenskú, Literárne múzeum Slovenskej národnej knižnice, divadelné predstavenie a Národný cintorín, ktorý je miestom posledného odpočinku mnohých významných osobností slovenského národného života, ako boli František Hečko – spisovateľ,  Milan Hodža – politik, predseda vlády ČSR, prezident ČSR, Svetozár Hurban-Vajanský – spisovateľ, Janko Kráľ – spisovateľ, Martin Kukučín – spisovateľ a mnoho iných.

               

              Najviac nás zaujal náhrobný kameň Hviezdoslava, na ktorom sa nachádzal krásny citát: „Oni – verili, dúfali skalopevne, tvrdosťou tatranskej žuly – vo víťazstvo Pravdy, hoc na smrť zmučenej i prekliatej a pochovanej v tej nádeji i zmierali.“

              Fotky sú v našom fotoalbume.

            • Boli sme úspešní v SOČ

            • Veľkým úspechom našich študentov bolo získanie 1. miesta na krajskej prehliadke Stredoškolskej odbornej činnosti. Študentky 3. ročníka Denisa Mellová a Veronika Trnovcová spracovali tému v odbore zdravotníctvo a farmakológia, ktorá sa týkala škodlivých vplyvov energetických nápojov.

              Blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

              .

               

            • Olympiády cudzích jazykov - naše úspechy

            • V tomto školskom roku sme zabodovali aj na Olympiáde anglického jazyka, na ktorej v okresnom kole získala 1. miesto Zuzana Košťálová (4. ročník) a na Olympiáde nemeckého jazyka sa na 1. mieste umiestnila Vanesa Schwertsiková (2. ročník).

              Blahoželáme smiley

            • Súťaž v poskytovaní v prvej pomoci - máme 1. miesto

            • Dňa 22.03.2016 sa žiaci našej školy Pavol Andel, Renáta Straková z II.ZA a Denisa Mellová z III.ZA zúčastnili regionálneho kola súťaže  Poskytovanie prvej pomoci SZŠ v Trnave, na ktorej obsadili prvé miesto a postúpili do celoslovenského kola. Srdečne blahoželáme.


               

            • Imatrikulácie 2015/2016

            •  30. 9. 2015 prichádzali prváci do telocvične so strachom v očiach. My sme sa im nečudovali, pretože všetci sme si tým prešli.

              Mali sme pre nich pripravené rôzne prekvapenia. Hneď na začiatku si prváci a po nich aj tretiaci zatrsali na svoje choreografie. Naši nováčikovia sa blysli akčným spracovaním klasickej rozprávky Karkulka. Dobrá správa – všetci prežili.

              V rámci úloh pre nich pripravených mali možnosť zlepšiť si športovú kondičku a popri tom  dostávali pravidelný prísun uhľohydrátov. Ako predkrm pred obedom im boli servírované rôzne pochúťky na jedálenskej súprave značky PAMPERS. Odmietnutie našej pohostinnosti bolo trestané osladením ich tváre šľahačkou alebo medom.

              lll. MAS a III. ZA to začalo baviť, a tak sladký trest sa ušiel všetkým. Dokonca aj tým, čo úlohy splnili.

              Naši vizážisti sa postarali o záverečnú úpravu make-upu  prvákov púdrom z múky.

              Ťažko sme sa rozchádzali, my tretiaci s úsmevom a prváci s návodom, čo vyviesť budúcim našim prvákom.

              Fotky z imatrikulácií si môžete pozrieť vo fotoalbume na našej stránke.

            • Internetová žiacka knižka

            • V týchto dňoch prebieha napĺňanie databázy známkami. Rodičia ako aj študenti sa môžu už teraz prihlásiť svojimi prístupovými údajmi ktoré obdržali. Po naplnení databázy sa aktualizácia známok bude vykonávať priebežne, minimálne však jeden krát za mesiac.

              V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom internetovej žiackej knižky, straty pristupových údajov, alebo podobne, kontaktujte prosím zodpovednú osobu: