• Novinky

            • Máme partnerskú školu

            • V dňoch 10. – 13. 11. 2017 nás navštívili vyučujúce zo SZŠ Turnov. V priebehu  pracovných dní sme načrtli možnosti spolupráce na európskych projektoch a strávili sme spoločne aj veľa príjemných chvíľ.

              Naša partnerská škola nás pozvala v júni 2018 na medzinárodnú súťaž v poskytovaní predlekárskej prvej pomoci. Veríme, že nadviažeme vzájomne prospešnú spoluprácu a budeme sa stretávať spolu so študentmi oboch škôl na podobných podujatiach.

              Tešíme sa na spoluprácu!

              Viac foto v našom fotoalbume.

            • Otvorili sme svoje brány dokorán

            • Tretí novembrový štvrtok bol iný ako tie ostatné. Otvorili sme dvere našej školy všetkým, ktorí nás chceli navštíviť. Každý, kto prišiel, sa mohol  na vlastné oči presvedčiť, ako sa u nás žije.

              Ošetrovalo sa aj obväzovalo. Meral sa krvný tlak, cukor v krvi i ďalšie telesné parametre. „Zachraňovali sa životy“ poskytovaním prvej pomoci a dobre padla aj uvoľňujúca masáž. V laboratóriu sa diali rôzne pokusy, z kaplnky sa šíril radostný spev  našich spevákov. Pripravený bol naozaj pestrý a zaujímavý deň, za ktorého prípravu vďačíme spolupráci našich učiteľov a žiakov. Ďakujeme aj všetkým návštevníkom. Dúfame, že ste sa u nás cítili dobre.

              Viac fotiek si môžete pozrieť v našom fotoalbume.

            • Naše športové víťazstvo

            • Okresná súťaž v bedmintone bola pre nás mimoriadne úspešná a to vďaka našim žiačkam: Martinke Hatalovej, Veronike Komovej a Kataríne Matejovičovej. Tieto naše dievčatá sa pričinili o získanie prvého miesta v okresnej bedmintonovej súťaži a zabezpečili nám tak postup do krajského kola.

              Gratulujeme a ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy a držíme palce v krajskom kole!